Zaterdag 25 januari 2020 heeft Gigant in Apeldoorn een open huis. Schrijfliefhebbers zijn welkom voor een gratis workshop column schrijven.

workshop column schrijven

Heb je na je opstel op de middelbare school nooit meer iets geschreven of schrijf je iedere week op luchtpostpapier met je geliefde in Nieuw-Zeeland? Verwoord je steeds geestiger hoe je voetbalteam zich door de competitie worstelt of raak je van een Sintgedicht al in de stress? Je bent welkom bij de workshop column schrijven. Ben je (oud)cursist of twijfel je al langer om eens aan een schrijfactiviteit mee te doen: grijp je kans.

Zaterdag 25 januari 2020 kun je tijdens het Open huis van Gigant kennismaken met verschillende cursussen. Voor alle schrijfliefhebbers

–beginner of gevorderd- geef ik een workshop column schrijven. Vanaf 13 uur is de inloop en om 13.30 start de workshop. Na een korte verkenning van het genre ga je zelf met een opdracht aan de slag. Het zal ca.15.30 uur zijn als we afronden. De workshop is gratis. Als je je aanmeldt via de mail ben je zeker van een plek. Spontaan langskomen mag ook.

 

Regelmatig organiseer ik workshops en schrijfwandelingen. Je kunt je e-mailadres doorgeven dan hou ik je op de hoogte van nieuwe initiatieven. Of kom eens meedoen met het Schrijfcafé.