Levensverhaal schrijven

De zwemlessen in het ijskoude water, met je voetbalclub dat spannende toernooi winnen, een lieve juf die je leerde schrijven, dat grote huis van oma waar je altijd op zolder mocht spelen. In alle grote en kleine gebeurtenissen in ons leven zit een verhaal. Verhalen die je opschrijft voor jezelf of om je kinderen of kleinkinderen over je leven te vertellen.

In de cursus levensverhaal schrijven ga je op zoek naar jouw verhalen. Met inspirerende opdrachten zet je je levensverhaal op papier. Alle zintuigen helpen je om herinneringen op te halen. Geuren, muziek en foto’s laten je verleden herleven. Iedere week schrijf je thuis, geïnspireerd door een opdracht, een ander verhaal uit jouw eigen leven. Tijdens de les bespreken we de teksten met elkaar.

Lees hier de ervaringen van deelnemers.

Er staat op dit moment geen aparte cursus levensverhaal schrijven gepland. Je bent ook welkom in de cursus creatief schrijven. Stuur me een bericht als je op de hoogte gehouden wil worden van nieuwe activiteiten.

Coaching

Het schrijven van je levensverhaal helpt ook om inzicht te krijgen in wie je bent en wat je wil in het leven. Ik kan je met gerichte schrijfopdrachten en inhoudelijke gesprekken naar aanleiding van je teksten helpen om je levenspad te vinden en te begrijpen. Zie: coaching.